Seriös knull kompis relation

Seriös knull kompis relation

Jag söker just nu efter en seriös knull kompis relation, då min gamla tyvärr tog slut för några månader sedan. Jag gillar när man kommer personer riktigt nära, även om det bara handlar om sex och inget annat. Vill kunna träffa någon när man känner för lite närhet, sedan om det blir sex varje gång eller om bara är ett nattligt sällskap spelar ingen större roll.

Vill hitta någon man som kan visa mig det där fina med sex igen, eftersom jag har tappat det sexuella intresset en hel del. Jag vill hitta en man som alltid sätter mig i första hand och inte bara låter sitt ego i sängen ta över allt för mycket. Svara endast på min annons om du är helt seriös och inte bara ute efter ett engångsligg eller något vid sidan av ditt etablerade förhållande. Du får gärna skriva ett svar med några rader om dig själv, jag är mycket svag för charmig män som kan formulera sig väl!

Bli medlem och kontakta mig

2 kommentarer

  • Hej
    Jag vill gärna träffa dig.

  • Hej, jag träffar gärna dig. Jag heter Lars och gillar att träna, klättring och ha myskvällar framför någon bra tv-serie/film. Jag tror vi kommer att ha sköna stunder under täcket och testa oss fram, vad som känns bäst. Hör av dig om det fortfarande är aktuellt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.