Stood up!! Någon annan trevlig fin man som vill ha dejt nu?

Stood up!! Någon annan trevlig fin man som vill ha dejt nu?

Snyggingen har någon anledning backat ur så är nu utan sexdejter framöver. Inge snällt gjort alls. Men jag är ofta sugen på ett glas rött kvällstid. Gärna med någon som delar min passion för Matt Pike, eller åtminstone kan relatera till? Kanske finns du här?! Företräde ges till… ”Självklart vet jag vem Matt Pike är och ses gärna någon ikväll. Snart!”

Annars duger det även fint med annan trevlig musikkännare inom min genre. Vardagskvällar är det vanilj som gäller. Har redan fått något trevligt idag men är fortfarande mycket kelig och glad. Och social. Varm. Så du trevlig gentleman som vill ses riktigt snart, någon ikväll fram över. Kanske runt 19-20 tiden? Jag chansar på att hitta dig här!!

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *