Tjej söker långvarigt kk-förhållande

Tjej söker långvarigt kk-förhållande

Hejsan 🙂 Är en tjej som söker ett långvarigt kk-förhållande. Du som jag söker ska vara en kille mellan 18-25, tränad och mån om ditt utseende. Du ska ha charmen så en träff blir trevlig och inte pinsam. Fika med kaffe går jättebra om det vill till första träffen annars kär vi bara på 🙂 Övernattningar och myskvällar utan något komplicerat går absolut bra. En bra vänskap sitter aldrig fel! Du ska även vara noga med att ha testat dig, då det är sjukt viktigt för mig att man är hel och frisk så att säga. Inga oönskade saker här inte. Kollar själv mig 1 gång i månaden för säkerhets skull även om jag bara har en sex-partner. Hör av dig om du passar in till beskrivningen 🙂

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *