Knulla min fitta

Knulla min fitta

Fantasifull!
Vill någon man komma till mig och knulla min fitta. Jag är en kvinna som är 36 år gammal. Jag söker efter yngre män som fortfarande har fantasi i sängen och som kan få den att stå. Jag vet att jag låter lite bitter men man blir det efter man har levt i ett uruselt äktenskap i många år. Hoppas jag inte skrämmer iväg er utan att ni tar och hör av er till mig. Jag har mycket att ta igen så ni lär förstå att jag är kåt. Killar med stora kukar är ju alltid trevligt men det är inga krav, bara önskemål. Vi är båda två friska, rena, diskreta och seriösa till 100%. Om ni ställer upp på det ska ni svara.

Bli medlem och kontakta mig

7 kommentarer

  • tjena jag är en ung kille som skulle vilja komma i kontakt med dig jag kan hjälpa dig i sängen m.m 😉 hör av dig längtar redan efter din kropp

  • tror nog jag kan vara den du letar efter ta gärna kontakt om du är intresserad 🙂

  • Du verkar nog leta efter mig och jag verkar nog leta efter dig 😉
    Kontakta mig gärna :*

  • Hej, jag är kåt kille med mycket erfarenhet i säng. Jag älskar att knulla. Jag har en lång och tjock black meat. Om du är interresera, det kommer att bli din. Kontakta mig när du vill.

  • Ta kontakt med mig om du är sugen på en ung kille med mycket fantasi i sängen.

  • Hej Jag är en ung kille som gärna ställer upp och blir din kk. Jag bor i Eskilstuna. Är ung och oerfaren. Skulle det inte vara fantastiskt att ha en ung oerfaren kille som du får lära upp och bestämma över så att du får som du vill? Hör av dig

  • Hej Söker samma sak vill gärna utforska dig och du ska få göra samma sak med mig.Vill uppfylla dina hemliga fantasier då jag älskat att se min partner njuta. Hör av dig om du är intresserad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *