Gift kvinna söker man för regelbundna sexträffar

Gift kvinna söker man för regelbundna sexträffar

Har träffat en mycket trevlig man några gånger nu (inget sex än) men känner mig inte helt säker på att han är den rätta för mig trots allt. Har nämnt det för honom att jag är osäker och han respekterar och inväntar på mitt slutliga svar. Allt måste ju kännas helt rätt för att skapa något lite mer seriöst på längre sikt. Så jag gör därför ett nytt försök att hitta just dig som hamnar precis inom ramen för vad jag söker. Alla män som bor långt härifrån de rensas bort direkt då jag inte tänker inleda ett knullkompis förhållande på distans.

Du är mellan 40 och 60 år, trevlig, lättsam, frisk, fräsch och pålitlig. Ser helst att du är gift eller sambo precis som jag. Och du gillar helt normalt mjuksex med mycket närhet, kyssar och oralt, både ge och ta. Och om jag inte svarar dig så är det inte lönt att tjata på mig för en träff eller skicka mängder av meddelanden. Enklast och smidigast är att titta in på min profil för att läsa mer och se om du verkligen matchar mig. Gör du det så kan du skicka ett svar!

Bli medlem och kontakta mig

2 kommentarer

  • Gift svensk man 51 år som söker sex vid sidan av.
    Älskar sex i alla former och gärna analsex.
    Har lång erfarenhet av sex och tar ansvar för bådas njutning. Hur mycket orkar du?

  • Hej. Stefan 42 sugen. Trevlig Kat o Gilla sex. Styv frisk 22cm kuk. Gilla mogen kvinna. 0762543077.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *