5 kommentarer

  • Bollen Är Rund

    Hello..låter bra..både kk och mer om det skulle klicka..

  • Wow <3 älskar din bild här

  • Hej där! vilket lockbete du drar till med:) Beskriva hur i detalj jag vill knulla dig för mig redan att bli hård och längtat. Att känna dina naglar klösa i min rygg när jag trycker in mitt spränghårda ollon in i din fitta.. för att sedan upprepa proceduren och få den där djävulskt kåta och galna känslan att inget kan stoppa en, man är i nuet och har som enda uppgift att vrålknulla slynan som ligger och stönar..tempot ökar och jag blir allt mer frustrerad över att inte få spruta ner hela dig och be dig suga ur min sista säd.. Men nej, jag håller mig i alla lägen, att falla för den sköna känslan är inte värt det om man inte har gett sin slyna nog med kärlek och kuk;) tidigt är inte rimligt för mig, jag håller på länge och kör vartsom/närsom i alla ställningar. Nu ska jag sova med ett droppande ollon, hoppas du blev något intresserad

  • Hej , Söker en lejoninna som jag kan dela min njutning med i sängen. Gillar rollspel, fantasier, sexiga kläder m.m. Kram

  • Intresserad av att träffas och njuta av varandras sällskap? =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *