Knullar alltid mannen kvinnan?

Knullar alltid mannen kvinnan?

Suttit och diskuterat med några vänner och kommit fram till att väldigt ofta så är det vi män som knullar er tjejer! Bara för att tjejen står på alla fyra och blir penetrerad bakifrån så kan hon ju faktiskt göra motjuck eller som jag säger shake that booty. Jag har helt ärligt inte träffat många tjejer som har koll på hur dom ska röra sig för att höja stimulansen för oss båda. Slutade jag juckandet så har det hänt att båda två står helt stilla, eller även när det gäller att bli avriden så blir det oftast fiasko. det är en av mina favoritställningar när tjejen grenslar mig och står på fötterna och knullar mig. Det är jobbigt för benen men alltid ett lyckat slutresultat.


Vad tycker ni porriga tjejer och killar om detta? Knullar killen tjejen 90 procent. eller överdriver jag kanske?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *