Vill ha en stor kuk

Vill ha en stor kuk

Finns de någon kåt kollega här inne som vill munknulla min stora mun när vi jobbar, som vill skriva till mig. Själv så smeker jag min stora fitta så ofta jag kan i arbetsbilen eller i trappuppgångar när jag jobbar så att den alltid är riktigt kåt och våt om någon skulle få för sig att ”överraska” mig.

Gillar också när okända män kommer nära mig bakifrån i butikskön eller någonstans där det är trångt och fullt med folk och i smyg smeker och klämmer hårt på min rumpa och masserar min stora, blöta fitta genom byxorna och utan att jag kan göra något åt det. Föredrar i regel svarta män med stora kukar.

Bli medlem och kontakta mig

En kommentar

  • Hej rolle här va härligt du skriver! Svart är jag tyvärr inte men jag är en stor grov man med en stoor kuk hör gärna av dej snygging

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.