Spontana oralträffar då och då!

Spontana oralträffar då och då!

Är ofta i Uppsala i jobbet helt ensam och känner mig då sugen på en spontan träff där vi har fokus på det orala tillsammans. Eller rättare sagt, jag vill helt enkelt suga en stor kuk med en stor sats som hamnar i min mun. Lovar inte att det blir mer än så men det finns absolut en chans om jag gillar dig och din kuk.

Sitter i regel ensam på ett hotellrum på kvällarna och har inte mycket ork för att gå på uteställen efter långa arbetsdagar. Jag ses helst direkt på hotellet, nere i baren till exempel för en drink först så vi kan se om vi trivs med varandra innan vi fortsätter upp på rummet.

Detta är rent spontant utav mig och jag hoppas bara få till en riktig lyckoträff, vem vet. Tips, du bör ha ett bra foto i din profil och helst även ett på kuken för att öka dina chanser hos mig. Det strömmar in alldeles för mycket svar för mig att hinna med alla.

Snälla svara BARA om du finns i Uppsala och kan SES redan inatt och även passar in på nedanstående info. Börja ditt svar med ”Hej Fröken sug” som ett bevis på att du läst allt jag skrivit här, annars åker ditt svar direkt i papperskorgen. Samma sak för alla som saknar foto i sin profil, jag har inte tid och lust att adda folk på andra medier.

  • Du har ansiktsfoto och kukfoto in din profil.
  • Du har en stor kuk, helst även en stor sats.
  • Du är inte över 50 år.
  • Du ska kunna ses kvälls/nattetid och kunna ge ut ditt mobilnummer om jag ber om det. Inte någon kik/snap eller motsvarande.
  • Du måste vara okej med att jag vill ta ett par bilder när jag suger av dig. Du får dom inte, det är för mitt privata bruk.

Puss och kram!

Bli medlem och kontakta mig

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *