Jag måste få knulla

Jag måste få knulla

Hej alla sköna killar! Nu har jag lessnat på att ragga efter killar på krogen som vill knulla, nu tar jag saken i egna händer och provar denna sidan istället. Jag är en sexig tjej på 23år och jobbar på Kicks i Stockholm. Jag är brunett och har en väldigt fit kropp då jag tränar mycket och löptränar när vädret tillåter. Nu ligger det till på detta sätt, det har nu gått 2 månader sen jag och min kille gjort slut och känner i hela kroppen att jag måste få knulla. Vem söker jag och vad? JO! jag söker en skön kille med glimten i ögat som helt enkelt utan krav bara vill knulla och inte börja snacka om förhållande eller annat. Det ska endast handla om kravlöst sex inget mer tack. Jag har väl haft en hel del dejts på senaste men ingen har riktigt kunna håll isär kär och lek hihi. Så därför går jag nu ut på denna sida och berättar exakt vad jag vill ha så man slipper komplikationer senare. Så om du har det som krävs..dvs kunna vara iskall och professionell när det gäller att knulla ska du höra av dig nu direkt för sköna knull i Stockholm.

Bli medlem och kontakta mig

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *