Mysa och kanske lite mer än så…

Mysa och kanske lite mer än så…

Söker efter en söt snäll kille som vill mysa med mig lite då och då. Du ska vara ungefär i min egen ålder och helst över 175 cm lång. Du ska vara normalviktig. Vältränad är ok, men inte allt för muskulös. Jag vill mest mysa, kyssas och kramas, få lite massage, bröstsmek och liknande. Vet inte om jag vill ligga med dig första gången men kanske om jag gillar dig. Men i så fall bör du vara ca 16-17 cm där nere.

Jag gillar inte att bli slickad så om det är din stora passion, då får du svara någon annan tjej. Samma sak om du är en väldigt dominant och macho kille. Det är ett stort plus om du inte är från Malmö eller södra Sverige. Skriv bara ett svar om du har en ansiktsbild i din profil. Kram

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *