Jag gillar när killen är dominant

Jag gillar när killen är dominant

Söker en kille som vill vara dominant

Hej! Jag söker mig en kille 18-30 år i Kalmar som vill träffas lite då och då för att testa nya saker och utforska. Jag gillar när killen är dominant, bestämmer och är lite rough. Om du har lite leksaker eller något med o binda en med osv är det ett självfallet plus i kanten! En sak ni måste gå med på är att ni ska gå med på att antingen filma, eller cama med min pojkvän medans vi har sex. Då han vill lyssna och kolla på när jag bli utnyttjad av en annan kille. En annan sak är att vi ska vara hos dig, och föredrar då att du har eget boende. Jag har både kik och skype om ni är intresserade.

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *