Har fantasier om två män

Har fantasier om två män

Söker någon som kan skämma bort mej på alla plan och förgylla min vardag. Du måste även vara intresserad av att föra en vettig diskussion om allt och inget. Du bör se bra ut och inte vara överviktig samt du måste vara singel. Ålder spelar inte så stor roll bara du inte är för ung.

Jag är en kvinna med mycket humor och som älskar att vakna upp av att någon tränger in i mej bakifrån (kan dagen börja bättre:-)). Har fantasier om två män och om passiv åskådare, så du bör inte vara främmande för det, om jag nu \”vågar\” förverkliga dem. Hör av dej och kom med förslag ,så får vi se vad det leder till. Jag kommer att hålla mej till en man och förvänta mej att du bara håller dej till mej så länge vi båda vill.

Bli medlem och kontakta mig

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.