One night stand

One night stand

Jag söker efter helt vanligt sex… One night stand. Fånga min uppmärksamhet med en riktig presentation och ett fint mejl. Blir jag intresserad så får du tillgång till mina bilder plus att jag då svarar på ditt mejl. Kanske är du tillfälligt i stan och vill ha lite sällskap? Vi kan inte vara hos mig då jag har inneboende. Kondom är självklart ett måste o h ej förhandlingsbart. Inget svar, inget intresse. Sorry, men av erfarenhet så får jag fler mejl än jag orkar svara på och det även utan en annons och profilbild. Jag använder INTE KIK!

Bli medlem och kontakta mig

En kommentar

 • jag är skötsam och snäll, ser bra ut och tar hand om mig.
  27år gammal kille.
  bot i sthlm

  Mitt erbjudande är såhär, jag och du ses hemma hos dig och jag kommer med massage olja och såklart luktar gott. belysningen är dämpad så det passar dig och jag ska massera dig sedan vanligt/avslappnande och kommer få dig att må bra i *oppen, du får en full body massage där jag inte utelämnar eller stressar mig fram tills först du gett klartecken så masseras du till orga* så många gånger vi hinner med.

  (Tunga=mycket bra med den)-Valfritt

  (Baksida rygg)/(Framsidan magen)-valfritt och bestämmer vi innan hur du vill ha det.

  (inget penetrations sex)-Valfritt men inget som jag försöker få dig att vilja ha utan skulle du känna mitt i detta att du personligen vill ha det så måste du fråga mig.

  Detta görs gratis efter som det handlar inte om pengar för mig utan mer om personlig vinning i återhållsamhet och Disciplinen för begär, lust med mera.

  allt ska och måste vara fräscht och rent *oppsligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.