Nakenbad med en stor kvinna

Nakenbad med en stor kvinna

Du vill att vi ses för nakenbad en kväll eller tidig morgon. Vi ses för att njuta av spänningen, lite trevliga samtal och för att lära känna varandra. Jag kommer garanterat inte att ligga med dig på första träffen. Du är frisk, renlig, ärlig, trevlig och socialt kompetent. Du behöver inte någon alkohol för att kunna slappna av. Du gillar min stora kropp med kraftiga lår, en bred rumpa och tung byst. Du kan se skönheten i en lite åldrande kvinnokropp som fött 3 barn. Du skriver ett trevligt meddelande till mig, berättar lite om dig själv och visar ett ansiktsfoto. Jag tror du är mellan 40 och 60 år. Vi bestämmer sen tillsammans vilket bad det blir.

Bli medlem och kontakta mig

En kommentar

  • Hej calle här 55år fräsch städad herre med stor sex lust och en tjock sak mellan benen ! Du verkar vara en härlig kvinna kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.