Knulla min härliga kvinna

Knulla min härliga kvinna

Par söker oskulder!

Hej! vi är ett par som söker 2 unga killar (gärna kompisar) under 20 år men självklart lovliga. Ni måste vara trevliga och ordentliga, dom som vi väljer kommer att få knulla min härliga kvinna så mycket ni vill under en kväll. Hon är mycket kåt, 26 år, mullig, bred bak och stora bröst och har alltid helrakad fitta. Ni kommer att få ta henne i alla hål och leka med henne hur ni vill. jag deltar inte men är med och tittar på och ger er tips om vad som skall ske. Vi vill ha svar med foto, kukstorlek (behöver inte vara XL) och en trevlig presentation av er. Vi kommer att vilja att detta sker så snart som möjligt var som helst i sverige. Kramar

Bli medlem och kontakta mig

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *