Söker stabil KK

Söker stabil KK

Söker mig en kille för förhoppningsvis en KK relation. Utseendemässigt får du gärna vara längre än mig (175 cm), gärna hull/muskler/biffig (tycker om breda manliga axlar). Ålder mellan 25-40, jag är INTE intresserad av någon som skulle kunna vara min pappa! Jag själv är modell större med mycket höfter, rumpa, lår och bröst, om du inte tänder på tjejer med hull så är jag helt enkelt inte rätt tjej för dig. Som person måste du kunna föra dig i sociala sammanhang, kunna skratta, skämta och inte ta så allvarligt på livet. Att vi klickar är A och O, din gigantiska penis kommer inte att väga upp för din skithög till personlighet.

Om du inte har någon bild så kommer jag inte svara, jag har inte heller kik och jag föredrar att ni kanske skriver mer än en mening i mailet om ni är intresserade så jag får veta lite vilken typ av person du är 🙂 Hoping for a lot of fun.

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *