Rejäl kuk för avrunkningar utomhus

Rejäl kuk för avrunkningar utomhus

Kåt och gift, liten, söt tjej söker efter någon intressant och rejält välutrustad man i Jämtland, en man som är enkel, okomplicerad, frisk, drogfri, väldigt gärna upptagen i ett förhållande redan, med ett fast jobb, sunda fritidsintressen och en stor social kompetens. Jag gillar riktigt stora kukar så det är ett stort plus om du är välutrustad.

Svara bara mig om du finns i rätt län och passar in på allt det övriga. Inga ointressanta meddelanden besvaras, inga profiler utan foto är intressant för mig. Men ålder är bara en siffra för mig! Allt som sker mellan oss det sker helt på mina villkor och tjat är något jag finner väldigt avtändande. Kondom är ett krav, inga pussar, kyssar, hångel, slickande eller någon saliv, enbart skyddat sex, men du får gärna komma och spruta din sperma över mina bröst.

Bli medlem och kontakta mig

En kommentar

  • Gift svensk man 51 år som söker sex vid sidan av.
    Älskar sex i alla former och gärna analsex.
    Har lång erfarenhet av sex och tar ansvar för bådas njutning. Hur mycket orkar du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *