Knulla mig bakifrån

Knulla mig bakifrån

Har en liten dröm om att ”träffa” någon i t.ex ett parkeringshus, och att han tar mig i sin bil. Knulla mig bakifrån antingen i baksätet eller mot bilen. Eller att han kommer och smyger upp bakom mig när jag står vid bilen, sticker upp handen under min kjol/klänning och smeker och pullar mig, för att sedan bara köra in kuken i mig… jag får aldrig se dig… bara känna dig i mig… hur dina stötar fyller mig… hårdare… snabbare.. tills det går för oss…

Bli medlem och kontakta mig

6 kommentarer

 • Hej skulle gärna ha dig som kk kan du ta dig till katrineholm? gillar vad jag ser kram

 • Hallå där! Allt bra med dej ikväll? Här finns en kul å fräsch kille. Lust att snacka lite med mej? Jag bits inte 😉 Hör sv dej så ska jag berätta mer!

 • Hej! Hade jag fått välja, skulle jag föreslå massor av saker. En kväll kanske gå på teater och sen mysa lite hemma. En annan kväll kanske äta god middag, se en film och ha riktigt skönt sex. Skulle vilja slicka dig tills alla dina muskler drar ihop sig i en lång orgasm, och sen komma djupt i dig. Bara fantasin sätter gränserna. Kanske ha en oskyldig fika som slutar med att jag fyller dina hals inne på toaletten. Kanske en redig utekväll ps på sommaren som avslutas med lite skönt sex utomhus! Hoppas det låter lockande!

 • Hej! Verkar som vi är ämnade för varandra 🙂 Jag bor i sthlm men jobbar i Norrköping 2 dagar i veckan. Ser ju att du har en mycket fin rumpa som jag vill ge en behandling både utanpå och invändigt blink. Jag gillar nog allt så länge alla är med på det. Utforskar gärna nya områden sexuellt. på 2,3,4,5 ja det spelar ju inte ngn roll som sagt. Hör av dig så kan vi ju skapa lite mer kontakt och känna om vi kan ha en trevlig kk samvaro regelbundet .

 • Tja bruden!
  Ge mig en ledtråd på vilken plats och signalement, så ska jag smyga på dig bakifrån och uppfylla din önskan

 • hej goding.
  Sugen på diskret träff med mig (enorm grov)
  Asap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *