Knulla min tajta fitta

Knulla min tajta fitta

Söker en man runt 180 med härligt hård kuk som vill knulla min tajta fitta. Än har ingen knullat mig tillräckligt länge så även jag får njuta. Det hojtas direkt hur tajt jag är och sen kommer dom efter 2 min. Verkligen ingen överdrift, jag lovar. Lite roligt tycker jag det är men också tråkigt. Då jag själv inte får uppleva så mycket. Finns du man som klarar att knulla lite längre och som har en GROV kuk. Jag är nyfiken på det och gillar att suga kuk.

Som du ser har jag en fyllig och svullen fitta med stora inre blygdläppar. Många har sagt att jag har en härlig och fin fitta. Innan vi knullar vill jag att du slickar mig länge och jag älskar när någon suger på mina tjocka fittläppar och suger in klittan i munnen. Jag vill att du tar hand om min fitta länge och väl.

Bli medlem och kontakta mig

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *