Vill du knulla mig med din enorma kuk!

Vill du knulla mig med din enorma kuk!

När jag står på alla fyra och bakifrån tar emot min mans härliga kuk, 18 x 16 cm. Det är en underbart skön kuk, men jag kan ändå inte sluta tänka på hur det skulle kännas att få en enormt stor, grov kuk djupt in i fittan. Så snälla ni riktigt storkukade killar på minst 24 x 18 cm, men ju större desto bättre. Gärna en vit stor kuk!. Min man kommer vara med under tiden men hålla sig i bakgrunden och filma när du knullar mig.

Har hittat några ganska intressanta män men eftersom jag vill testa på flera så söker jag fortfarande efter ännu större kukar. Det kan aldrig bli för många stora kukar för mig! Du ska ha en bild i profilen på både ansikte och kuk och jag gillar inte att få hår i munnen, så gärna helrakat. Du ska heller inte vara allt för ung, för jag vill ha en riktig man.

Som jag skrivit förut så är det otroligt många som skriver ett svar (trots att dom inte på långa vägar uppfyller mina krav) så bli inte sur om du inte får något svar från mig. Det är bara att skriva fler gånger så kanske du har tur! Tjuriga människor som inte förstår och lever upp till mina krav är för mig totalt osexigt. Kram från en superkåt fru som vill ha en stor kuk i fittan snart!

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *