Dominant, sexig man sökes

Dominant, sexig man sökes

Är en undergiven kvinna som söker efter en dominant man. Jag söker dig, som liksom jag, gillar bland annat bondage, smisk, förnedring, kanske rentav lite utlåning och gang bang? Jag söker därtill dig som inte vill syssla med sådant som exempelvis rollspel eller rapeplay eller vill ha en undergiven tjej som gör motstånd.

Jag är ute efter ett bra samspel mellan oss och försöker vara så följsam jag bara kan. Jag är dock ganska oerfaren på området. Om du är mycket erfaren eller inte det minsta är inte avgörande men jag ser förstås gärna att du har en någorlunda koll på vad du håller på med, även om kollen är rent teoretisk till att börja med. Huvudsaken är definitivt att vi fungerar bra ihop, såväl i, som utanför sängen.

Jag är inte ute efter några enstaka träffar utan vill hitta någon att träffa ganska regelbundet. Jag är färgad så jag förutsätter att du föredrar färgade kvinnor. Jag finns i Borlänge och har inte någon möjlighet att åka iväg hur som helst, så du bor i närheten eller så kan du lätt och enkelt ta dig hit. Långa avstånd är inte av intresse för mig. Du är minst 25 år men inte gammal nog för att vara min pappa. Är du den man jag söker? Skicka ett svar så får vi se!

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *