Oskuld eller oerfarna killar hör av er

Oskuld eller oerfarna killar hör av er

Om du är en oskuld eller mycket oerfaren kille mellan 18 och 27 år och har en kuk på minst 20 cm, hör av dig till mig. Jag är en snygg, trevlig kvinna på 33 år, som har en välvårdad kropp och håller min form fortfarande.  Unga killar har alltid varit lite extra intressanta för mig men nu på sistone börjar jag tycka mer och mer att ha sex med mycket oerfarna eller oskulds killar. Jag tänder helt enkel på detta.

Jag söker bara efter killar som är smala eller muskulösa och har en fin kropp och stora kuk. Inga tjockisar eller överviktiga killar är av intresse. Jag förväntar mig att du visar upp fin din kropp, ansikte och kuk på foto när du svarar, för det ska vara en självklarhet för dig att bevisa detta innan vi träffas. Jag träffar inga ”andar och osynliga” killar.

Förvänta dig inte av mig att jag ska eller måste träffa dig just samma dag eller direkt, utan skriv först ett svar, beskriv vem du är och visa upp dina foto och jag svarar dig sen om jag finner dig intressant.

Svarar jag inte dig: så betyder det att jag är inte är det minsta intresserad. Ni som inte passar i min på beskrivning: ni kan helt enkelt bara ta och glömma bort den här annonsen. Är bara intresserad av killar från Skåne! Ni som är längre bort behöver inte skriva något svar till mig.

Bli medlem och kontakta mig

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *