Knullar när du ser på

Knullar när du ser på

Oljerunk. Söker kille,karl,gubbe mm. Att runka av med gummihandskar o olja. Inget mer, tjata inte om annat, du sprutar på dig själv o inget pill på mig. Min kille e med o tittar ev runkar. Kanske vi knullar när du ser på. Vi skall vara hos dig ev i en bil(din). Trä Vårt utseende… Du får gärna köra lastbil då jag hoppar in på en ev rastplats o tömmer din kuk(min kille e med). obsobsobs inget tjat om mer än detta då blockar vi direkt. Inte heller orkar vi svara på varför vi gör det. Givetvis blir vi kåta av det o inget annat. Vi söker… OBS inga pengar inblandade .. Du skall kunna lämna tel, så vi får prata med dig innan o gärna ett kukfoto eller annat på andra delar av kroppen. Skynda Längtar efter att få tömma KUKAR.

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *