Smiska mig till underkastelse!

Smiska mig till underkastelse!

Jag är en ung tjej som länge har varit mycket nyfiken på hur det känns att verkligen bli smiskad ordentligt. Jag söker efter dig, som är dominant och stark men ändå en vänlig man som kan få mina skinkor varma och röda. Du måste se mycket bra ut, vara frisk, renlig och helst inte över 40 år. Kanske tycker du att jag har gjort något dumt, eller bara varit allmänt olydig. Du tar mig då över knäet och smiskar mig först lite försiktigt med handen. Sen drar du upp min kjol och drar ner trosorna. Kanske använder du sen en hårborste, ditt eget skärp eller något annat lämpligt redskap.

Allt gör du för min njutning och för din egen. Efteråt så kanske du knullar mig bakifrån, eller så har vi inte sex alls, det avgör du om du tycker att jag har förtjänat det. Självklart så kommer vi prata igenom allt vi ska göra innan och komma överens om våra gränser och stoppord. Jag är helt ny när det kommer till det här, så jag vet egentligen inte hur mycket smärta jag kommer att klara av eller om jag kommer att njuta utav det. Bara seriösa svar med foto, tack.

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.