Söker gift, vältränad hingst för långvarigt knullkompis förhållande

Söker gift, vältränad hingst för långvarigt knullkompis förhållande

Jag söker efter en gift man som vill ha lite extra sexuella upplevelser vid sidan av precis som jag, du ska vara mycket vältränad, social och manlig. Du ska kunna ses på en fika i stan innan vi hoppar i säng med varandra. Du är över 180 cm lång och har en vältränad, muskulös kropp, din ålder är mellan 30 och 55 år och du är en dominant gentleman som verkligen kan ta hand om en kvinna på rätt sätt, tända både min hjärna och min mus.

Jag vill att vi ses återkommande för het sex och då allt ifrån korta snabbisar till riktigt långa sexsessioner. Jag svarar ingen som inte har en ansiktsbild i profilen eller som inte kan ses på kvällar och helger. Jag är ganska undergiven och vill ha en man som tar hand om mig fullständigt, jag tänder på att göra detta med dig helt utan min mans vetskap.

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *