Seriös knullkompis sökes!

Seriös knullkompis sökes!

Okej, nu har jag ledsnat lite på alla engångsligg. Söker därför efter en stabil kille, 18 till 32 år. Du ska veta exakt vad du vill. Gillar du lite större brudar är ju ett plus då jag är så kallat fet! Jag älskar att suga en kuk på rätt kille, bli tagen hårt bakifrån mot din motorhuv är ju bara så härligt, ta en åktur för att låta mig suga din kuk när du kör, tills du måste stanna bilen och slicka mig ordentligt innan du knullar mig hårt i baksätet.

Jag är alltså öppen för förslag så länge du är lång, brunhårig, har lite skäggstubb, en bra kuk och är relativt snygg eller åtminstone, attraktiv och tilldragande. Så va fan skriv ett svar till mig nu vet jag, jag bits inte – bara om det är vad du vill!

Bli medlem och kontakta mig

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *