Knulla min tjej

Knulla min tjej

XXL kuk sökes

Tjena! Jag söker en riktigt välutrustad kille som skulle vara sugen att knulla min tjej och då speciellt viktigt att du är rejält grov, minst 16cm i omkrets. Det är en klar fördel om du gillar håriga musar för hon har en ganska rejält bevuxen buske som du ser på bilderna. Det är även en fördel om du gillar analt. Vad som också förståss är viktigt är att du är 100% seriös, renlig och har ett tilltalande yttre samt lätt för att charma tjejer och få dom dit du vill. Jag som skriver är en helt vanlig kille med ett ordnat socialt liv i övrigt och som länge haft denna fantasi och nu bestämt mig för att förverkliga den. Uppfyller du kraven och tror dig vara mannen för detta? Hör då av dig

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.