Jag söker efter lite casual sex

Jag söker efter lite casual sex

Jag söker efter lite casual sex, gärna nått som kan leda till en kk-relation då jag inte får ut något av tillfälliga kontakter. Har inte bråttom, och är inte intresserad av ”hej, ska vi ligga nu?”. Pratar gärna lite här först och övergår sen eventuellt till kik för att sen ses och känna kemin. Vill hitta någon med vettiga värderingar, som man kan ha schyssta samtal med och kanske ta en öl med om man känner för det också. Är jag inget för dig är det fine, sök då vidare. Annars är jag ganska trevlig, och inte fullt så bitter som jag verkar 😉 Du bör vara Max 37, inte ha hår på bröstet, inte vara antifeminist eller rasist, respektera gränser och vara en allmänt hyfsad person. Jag är inte intresserad av par i nuläget. Hör gärna av dig och berätta lite om dig 🙂

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.