Vill spela in en porrfilm med dig

Vill spela in en porrfilm med dig

Söker efter en ordentligt välutrustad man som kan tänka sig att spela in en privat porrfilm tillsammans med mig. Du måste vara singel och inte det minsta rädd för kameran. Filmen ska jag sen ha för att egga min sambo så att han får se mig få en riktigt stor kuk i fittan. Du ska bo någonstans i innerstan så att jag kan snabbt kan komma hem riktigt kladdig och nerprutad med sperma, bor du på hotell så är det helt ok.

Vill att vi träffas på en bar eller liknande först för att se om det tänder till mellan oss. Om jag blir intresserad av dig så kommer jag att vilja ha ditt telefonnummer så vi kan fortsätta träffas och jag har inte Kik. Svarar endast killar med ansiktsbild i profil eller svar!

Bli medlem och kontakta mig

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *