Bli våran fasta knullkompis

Bli våran fasta knullkompis

Vi är ett gift par som älskar varann väldigt mycket och gör allt tillsammans!!

Vi söker en man mellan 30-50 som är utrustad med en riktigt STOR OCH GROV KUK som kan och vill bli våran fasta knullkompis!!

Det går ut på att vi har sex och min man tittar på och filmar allt för vårat privata bruk. Kraven vi har förutom att du är storkukad är att du är seriös, diskret och verkligen vet vad du kan och vill!

Du ska utan problem kunna visa bilder på din utrustning i fullt stånd och efter det ha både Skype och webcam som körs innan första träff för att vara säkra!

Vi kommer att gå lugnt tillväga första träffen då endast sexiga underkläder, uppvisning av mig och mina hål, slicka min våta fitta till orgasm och avsugning av dig garanteras!! Allt utöver det blir en bonus och sker ifall jag känner för det!!

OBS!! Man hör endast av sig om man stämmer in på det vi söker och inget annat!!

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *