Knullar mig mellan brösten

Knullar mig mellan brösten

Han hämtade mig på jobbet och jag följde med honom på ett ärende :o)

Han smekte av mig kläderna och ledde in mig till sängen. Jag ville ju inte vara sämre så jag hjälpte honom av med hans kläder och fick  möjlighet att smaka på hans härliga kuk. Han lägger ner mig på sängen och låter tungan leka över mig, nafsar i mina bröstvårtor och leker med min fitta. Jag får inte göra något, han håller upp mina händer ovanför huvudet. R sätter sig över mig och låter kuken glida mellan mina bröst, han trycker hop brösten och knullar mig. Låter sedan kuken glida ner mot min mun, mellan mina läppar. Ser hur ha njuter av att känna min mun och mina läppar runt kuken. Han vänder sig och vi hamnar i en underbar 69:a, han drar upp mina ben så att han riktigt kommer åt att slicka mig samtidigt som jag får känna hans kuk som glider i min mun. Jag kommer med hans kuk i munnen och hans tunga på mig, underbart!

Han försvinner från mig en liten stund, kommer tillbaka och breder ut mina ben. Jag känner hur han för in dildo i mig, han startar vibrationen och låter den leka med mig. Märker att han kan ”blåsa upp” den, han gör den större i mig. Så skönt!! Den i mig och hans tunga på clittan gör att det går för mig ännu en gång.

Nu måste han knulla mig!! Han drar bort dildon, drar på kondomen och börjar knulla mig!! Hårda stötar, härliga stötar! Han drar över mitt ben så jag ligger halvt på magen och känner hur han fyller upp mig. Han kommer i ett stön och jag känner hur han pulserar i mig. Underbart!!!

Vi uträttar det vi kom dit för och sedan skjutsar han mig tillbaka till jobbet.Gissa om jag jobbade resten av dagen med ett leende på läpparna :o)

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *