Träffa en dominant man

Träffa en dominant man

Jag är nyfiken på att träffa en dominant man..har testat lite o tänder mycket på det. Tänder på tanken att bli tvingad till sex, att du sliter av mina kläder o tar på mig, tvingar ner din kuk i halsen på mig o tvingar mig att svälja. Gillar smisk men inte örfilar el strypsex. Vill bli tvingad att sära för dig o visa upp mig att du ska utnyttja mig i alla hål o vara mkt bestämd. Du ska tycka om att slicka både fram o bak. Vara väldigt kåt av dig vilja ha sex ofta o då måste jag ställa upp gärna välutrustad o helt rakad! Du ska inte vara för gammal utan passade ålder inte bo för långt bort. Rökare o snus går helt bort! Träffarna ska ske med stil.

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *