Massör sökes för sexig massage!

Massör sökes för sexig massage!

Jag har en dröm eller man ska kanske kalla det för sexfantasi, som går ut på att jag blir förförd av en massör, under en massage! Min kropp ligger där helt naken på britsen, dina händer som vant knådar mina muskler och glider över min väl inoljade hud. Du har en egen massage studio och tar emot i dina vanliga ”massörkläder”.

Men det är varmt så du kanske måste ta av dig tröjan efter en stund? Du böjer dig fram över mig så att jag känner din muskulösa bringa nudda min kropp. Kanske måste jag sen lyfta mitt huvud och ta emot din kuk med min öppna mun, när du står nära, vid britsens huvudända, för att massera min nacke. Och du måste sen definitivt gränsla mig och massera mina skinkor lite med ditt svullna ollon.

Du får gärna vara mycket ung och vältränad. Jag söker ingen simpel hemma hos variant av någon som bara ”är bra på att knåda”. I just den här fantasin krävs det att du verkligen är en utbildad massör med tillgång till en egen studio.

Bli medlem och kontakta mig

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.