Jag längtar så…

Jag längtar så...

Efter en lång man gärna runt 90 kg, en MAN som inte lovar mycket och håller tunt. En man som inte kilar efter 3 juck, som älskar att hetsa upp en kvinna med kyssar och kramar. Som VET hur man tänder en kvinna, som kan dansa bara vi och ta ett glas vin som förspel. Som är öm och mjuk, men som sen kan plocka fram den riktiga mannen när det är dags, en som inte bara ger utan också tar. En man som inte frågar efter 100 foton på KIK och skriver romaner, och som inte skickar sina könsbilder, utan en man med stil som vill träffas irl direkt. Som inte stinker rakvatten. Som har fina tänder, händer och välskött kropp, gärna med sitt manliga hår i behåll. Finns du?

PS, jag svara BARA på de som har bild att visa mig, dock inte könsbilder, går fetbort!

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.