Tjej söker KK

Tjej söker KK

Någon intresserad av en knullkompis? och trött på förhållande som inte fungerar? Tjej söker KK – en njutnings älskare som jag behöver verkligen bli stimulerad. Trött på kärleks tjaffs! jag älskar att bli slickad och tycker mycket om att göra det skönt för killen också! Letar efter en knullkompis som har samma uppskattningar som jag. Kortfattat Långa förspel, hårda tag? det är vad jag vill ha, oral sex är det skönaste jag vet. Men att bli tagen bakifrån och verkligen ta in den hårt i mig är fantastiskt!

Så är du en man mellan 25+ som verkligen älskar att experimentera och har ståndet att göra det skönt för mig? Bra! för min trånga fitta behöver få bli knullad! är du inte intresserad av KK behöver du inte kontakta mig.

Bli medlem och kontakta mig

3 kommentarer

 • Jag du snygg är vacker
  Hoppa
  Vacker

 • Hej!

  Vältränad och uthållig man i 30års åldern med hög sexlust som gillar långa förspel med mycket kyss, smek och oralsex. Söker en kvinna för regelbundna träffar med mycket mys och skönt sex. Om vi ses så är du i fokus och jag kommer att göra allt för att ge dig maximal njutning och lyssna till dina önskemål och behov. Vi utforskar tillsammans och tar sexet till nästa nivå.
  Om det låter intressant skriv till mig KIK puss

  OutInNature20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *