Vill ha återkommande sexlekar?

Vill ha återkommande sexlekar?

Snälla läs hela genom annonsen ordentligt innan du svarar mig. Har en del krav som jag står fast vid och vill gärna att du respekterar det fullt ut. Ingen man över 40 år, du ska vara fysiskt aktiv och ta god hand om sig själv, samt vara fris, hygienisk och ha någon sort av självinsikt. Jag kommer inte svara på något som till exempel, ”Jag kommer knulla dig hårt analt”, det går liksom inte riktigt hem hos mig vare sig du tror på det eller ej.

Skriv gärna en utförlig presentation där du beskriver vem du är och vad du tycker om, hur du gillar sexet och vad dina sexuella preferenser är, så blir det betydligt enklare för mig. Jag letar efter någon man som tycker om att ligga men det betyder inte därför att jag ligger med precis vem som helst, utan jag är väldigt kräsen av mig.

Ser gärna att du har mycket muskler men inte så pass att man bara identifierar dig som ett muskelberg, utan en man som det utöver sexet går att ha intressanta och filosofiska samtal med, och som gärna är öppen till sinnet. Jag tänder inte bara på utseendet och det fysiska utan även på vad du har i hjärnbalken, för det räknas också. Jag är alltså ute efter en ren knullkompis relation och ingenting mer, men det måste vara en vänskaplig relation utan svartsjuka och något drama.

Någon man som även har en förståelse för att man kanske inte alltid har tid att träffas på grund av att man förövrigt har ett ganska påfrestande liv med både jobb och träning. Gärna någon man som bor ganska centralt, söder eller söderort vore lämpligt. Om du känner dig träffad av min annons så lämna gärna ett meddelande!

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.