Söker dominanta män

Söker dominanta män

Hej! Nu försöker jag på nytt igen.

Jag söker er dominanta män som vet vad ni vill och hur ni ska få det. Jag är en kvinna som om dagarna arbetar som lärare i norra Stockholm. Under veckorna är jag ensam med utflugna barn och en man som arbetar på annan ort. Jag har hela mitt liv fantiserat om att vara undergiven men aldrig fått leva ut det. I mitt förhållande är jag nog den som är dominant. Har så många saker jag vill prova på och jag vill verkligen testa var mina gränser är. Skulle så gärna träffa en man/män eller par som är dominanta eller att mannen är det. Jag kommer att vara nervös i början och känner mig lite utlämnad på grund av mitt arbete. Skulle vilja att ni som svarar respekterar det och går med på att vi pratar här lite för att lära känna varandra först.

Hur du ser ut eller vilken ålder du har spelar ingen roll utan det viktiga är att du är dominant och tar för dig. Gärna från början i ditt svar. Vill att du berättar om dig själv och vad du vill göra med mig. I det här läget är inget för perverst eller tufft för mig. Hur jag känner efter du svarat märker du.

 

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *