Prinsessa under dagen, slampa på natten

Prinsessa under dagen, slampa på natten

Var är du, du man som vill precis samma sak som jag? Du som är romantisk och verkligen lyhörd, som gillar mys och mycket närhet, du som söker kärleken precis som jag? Jag är en snäll, småblyg flicka som nu är trött på singellivet. Jag älskar att ge, gör jag något går jag helhjärtat in i det med hjärta och själ. De som känner mig säger att jag är allt annat än egoistisk av mig och att jag har hjärtat på rätt ställe.

Men sen när lampan är släckt då gillar jag lite hårdare tag. Jag har varit en del av bdsm-scenen under många år. Förnedring är dock absolut INGET jag tänder på! Söker män från alla delar av Sverige men att du ska kunna ta dig till mig för att träffas är ett måste. Svara gärna på annonsen, men visa mig respekt! Läs hela min profil innan du svarar mig. Jag blockerar alla som inte sköter sig.

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *