Är du en passionerad och kinky man?

Hennes man kan inte tillfredsställa henne sexuellt

Jag vet att det kan verka egoistiskt och själviskt att söka efter en affär medan jag fortfarande är gift, men jag behöver något mer i mitt liv. Min man är en bra person, men han kan inte längre tillfredsställa mig sexuellt och det påverkar vårt förhållande.

Jag försöker prata med honom om det, men det verkar som att han inte bryr sig eller inte förstår mina behov längre. Det är därför jag har bestämt mig för att ta saken i mina egna händer och hitta någon som kan ge mig vad jag behöver.

Jag vill ha en man som är passionerad, kinky och villig att experimentera. Jag vill ha någon som kan ta mig till nya höjder av njutning och ge mig det jag saknar hemma. Jag behöver någon som kan ge mig den fysiska intimitet och passion som jag längtar efter. Jag vill ha någon som kan lära mig nya saker och utforska mina fantasier med mig.

Jag är en attraktiv kvinna med kurvor på de rätta ställena. Jag är inte rädd för att visa min kropp och jag älskar att klä mig sexigt. Jag trivs med att vara en sexig kvinna och jag vill ha en man som uppskattar det. Jag är öppen för olika typer av sex, så länge det sker på ett säkert sätt och vi har bådas samtycke.

Jag vet att det kan vara svårt att hitta någon att ha en affär med, men jag är övertygad om att det finns någon där ute som vill ha samma sak som jag. Vi kan träffas på en bar eller en restaurang för att se om vi passar ihop och om det finns en sexuell attraktion mellan oss. Om allt känns rätt, så kan vi ta det därifrån och se vart det leder.

Jag vill vara tydlig med att jag inte söker en ny livskamrat eller en ersättare för min man. Jag vill bara ha en sexuell relation på sidan om mitt äktenskap, utan några förpliktelser eller krav. Jag hoppas att du förstår min situation och är villig att respektera mina önskemål och behov.

Så om du är en passionerad och kinky man som letar efter någon att ha en affär med, så är jag kanske den kvinna du söker. Skicka mig ett meddelande så kan vi se om vi har en sexuell kemi tillsammans. Jag ser fram emot att höra från dig.

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *