Söker dominant man som är seriös?

Söker dominant man som är seriös?

Jag söker efter en man gärna lite dominant som är seriös och inte bara är ute efter nått engångsligg. Inga problem om du är gift, det är ditt val! Jag är gärna älskarinna men vill då vara det med klass. Jag kräver av dig att du respekterar mig, uppvaktar mig, ägnar tid till mig, och får mig ett känna mig betydelsefull. Jag vill kunna ses regelbundet och inte en gång i månaden. Du får gärna vara resande så kan jag följa med dig när det passar. Är du en snål person kan du strunta i att svara. Gillar inte snålhet. Menar inte att du ska köpa mig men att vara dumsnål går helt bort för mig!! Humor är viktigt oxå, och att du vet vad du vill ha, att du kan ta för dig och som sagt dominans e inte fel alls.. är dock ganska ny på det så du får gärna lära mig…. Hoppas på många sköna långa givande stunder med förhoppningsvis DIG! Puss och kram

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.