Knulla min Flickvän

Knulla min Flickvänn

Hejsan

Skulle du vilja ta hand om och knulla min flickvän ikväll och knulla henne efter vi kommer hem från puben. Hon kommer vara full och kåt och sugen på en svart kuk. Jag kommer att titta på hela tiden och kanske vara med lite då och då.

Min flickvän är ganska liten. Hon har en fin tränad kropp med ett par små fasta bröst. Hennes rumpa e ganska stor för den lilla kroppen riktigt snygg. Riktigt skön fitta som bara vill ha mer hela tiden. Vill du testa sköna svenska fittor så hittar du ingen bättre! Hon har stora ögon med ett par riktigt sköna avsugningsläppar. Hon e blond och har lite tatueringar här och där.

Cockold är inte riktigt vår grej och ingen av oss tänder på någon cuckolding utan man kan säga att jag delar med mig av min flickvän till dig. Under hela träffen så kommer hon ha ögonbindel på så hon inte vem vem du är. Vill gärna ha svar så fort så möjligt. Träffen sker ikväll lördag mellan ett och tre på natten. Hoppas du kan. :))

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *