Slicka mina fötter

En kvinna som behöver en liten fotslav

Vill du slicka kvinnors fötter? Jag behöver en liten fotslav för att slicka mina vackra fötter rena. Knäböj och be att få ta av mig mina höga klackar. Men vänta lite, först måste du slicka mina skor rena. Du kan rengöra mina skor med tungan uppifrån och ner. Gör det ordentligt och passionerat.

Jag är din älskarinna och det är dags för min smutsiga slickande slav att slicka rent sin dominatrix höga klackar. Du är min slickande slav och när mina höga klackar är gnistrande och rena kan du slicka varje fot individuellt och slicka dem helt rena.

Du ska kyssa mina fötter och lukta på dem. Njut av nöjet, för vem vet hur ofta jag låter dig slicka mina fötter. Om jag är mycket barmhärtig och du har gjort ditt jobb som slav väl, då ska jag ge dig mina nylonstrumpor. Du kan ta hem dem och sniffa på dem som belöning.

Jag vet att mina önskemål kanske kan verka ovanliga för vissa, men jag älskar att ha en undergiven slav som gör allt för att tillfredsställa mina behov. Att få mina fötter slickade och masserade är något jag verkligen njuter av, och det är något som jag letar efter i en partner.

Jag är en självsäker kvinna som vet vad jag vill ha och vad jag behöver för att känna mig tillfredsställd, och mina fötter är en viktig del av det. Jag söker inte en vanlig relation eller ett vanligt sexliv.

Jag vill ha en undergiven slav som förstår att mina behov kommer först och som är villig att ge mig det jag behöver. Att ha någon som är villig att utföra mina önskemål och som hittar njutning i att göra mig lycklig är något som verkligen tänder mig.

Så om du är en man som är villig att tillfredsställa mig genom att slicka mina fötter och utföra mina önskemål, då ska du inte tveka att höra av dig till mig. Jag är alltid öppen för nya förslag och idéer, så om det finns något annat som du skulle vilja göra för att tillfredsställa mig, så ska du inte tveka att berätta det för mig.

Kom ihåg att mina önskemål är mina önskemål och att jag förväntar mig fullständig lydnad från min undergivna slav. Om du är redo att bli min slav och ge mig det jag behöver, så väntar jag på ditt svar. Låt oss utforska våra sexuella fantasier tillsammans och upptäcka vad som får oss att njuta mest.

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *