Förföra en kvinna

Förföra en kvinna

Hej alla riktiga män!! Vill ni förföra en kvinna? Jag behöver få tag på en sexig läcker manlig man. Med en härlig kropp o snopp. Som vill förföra mig med gammal hederliga trick.. och du ska vara hel/ren/rakad överallt-utom på huvudet. Du förstår nog vad jag menar! Inget hår i maten.

Du ska få ha en trevlig o skön stund m mig innan min kille kommer för att se och känna hur skönt du gjort det för mig. Det är liksom mitt mission. Han vill att jag ska få njuta till fullo och han vill se o höra det efteråt.. möjligen lite under tiden me.. *blink* detta ska ske en fredag.Jag kommer att välja med kritiska ögon .. bilder är ett måste på allt.. framför allt på ansiktet. Och jag kommer va ärlig har inte tid att spilla!

Bli medlem och kontakta mig

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *