Sex och lekfullhet

Sex och lekfullhet

Hej ni män, som jag kan sålla igenom när mina önskningar (läs krav) är uppfyllda. Kanske låter jag hemsk men jag har försökt här förut och det är så mycket skräp som jag kan klara mig utan. Jag söker endast kontakt som kan leda till ett långvarigt och ömsesidigt förhållande. Du som vill svara måste vara seriös, uppriktig, ärlig och ha humor.

Orsaken till att jag söker på denna sidan är att jag tycker sex och lekfullhet är ett viktigt inslag i ett förhållande. Det tror jag går att hitta hos några av er som är på dessa sidor. Kombinera sedan det med yttre o inre stil, iq o eq och ett ordnat liv med ordnad ekonomi, så visst blir det bra :=)

Annars tycker jag om mitt arbete, sommaren, båtar, god mat och ett gott vin, diskussioner om livet o annat intressant. Ja detta var lite resten kan jag kanske dela med någon. Vem vet? P.S Ska jag över huvud taget svara då måste du berätta lite grand om dig själv. Inga långa utläggning liknande sexnoveller, de svarar jag inte på.

Bli medlem och kontakta mig

2 kommentarer

  • Hej, Ursäkta att jag är så rakt på sak – men vilken underbar bak du har. Följer gärna skinkornas kurva lätt med fingertopparna, smekande, lätt.

  • Hej du där, Jag söker gärna ett kk förhållande med en kvinna. Jag är en 27 årig man som arbetar som brandman och om du är intresserad, så kan vi gärna ses de närmaste dagar. Puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *