Finns det någon med rejäl kuk på minst 22 cm

Finns det någon med rejäl kuk på minst 22 cm

Finns det någon med rejäl kuk på minst 22 cm som är sugen på träff en kväll eller helg? Du ska skriva dina kukmått det i ditt första brev till mig när du svarar! Alla brev som saknar kukmått slänger jag! Respektera det jag söker! Och skriv BARA om du har över 22 cm och kan och vill ses samt har bil. Om jag svarar dig så svara mig i samma tråd och skapa inte nya hela tiden eftersom det blir mycket svårt att hålla reda på bad som sagts eftersom jag svarar hundratals personer…och skriv inte igen förrns jag svarat dig eftersom det blir svårare ändå att hålla en tråd… Till sist men viktigast är att jag utför absolut inga samlag utan kondom! Suga utan är däremot okej. Kram

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.