Ses på lek med fler i Norrköping

Ses på lek med fler i Norrköping

Hej! Jag vistas i Norrköping en hel del, tillsammans med min kille. Vi ger oss i regel ut på stan för festligheter och vad vore då roligare än att avsluta kvällen med att få min kropp nyttjad till fullo? Jag gillar kinky stuff, helt klart.

Dominanta män och fysiska övertag. Dessutom är jag ganska så svag för skägg och tatueringar. En flicka måste ju få drömma lite. Jag/vi söker dig som är ca 27 till 50 år gammal. Fräsch, lättsam, kinky, dominant och mer än gärna ordentligt välutrustad. Om du också vill följa med ut på festligheter innan så vore det ju extra kul! Jag/vi är endast intresserade av utförliga svar och män som passar helt in på beskrivningen.

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *