Vill ligga med flera män

Vill ligga med flera män

Hej! Jag drömmer om att få ligga med flera män samtidigt. Jag vill ha mycket kuk och bli överväldigad, men vill samtidigt bli väl omhändertagen. Fantiserar om hur många som helst men tror att 2-3 vore idealt just nu. Har en kk som ev kan vara med också. Män som är lite bi är ett plus men inget måste.

Jag vill se bild på ditt ansikte och kropp, för jag är så himla kräsen. Tränad kropp och vackert ansikte ett måste. Stor, vacker kuk ett plus. Ålder 20-40 typ. Bra är ju också om du har någon slags grundläggande social kompetens såklart.

Vill så gärna att det här ska hända någon gång i vinter. Skriv bara om det här är något du skulle tycka om och gå igång på. Kondom är ett måste men det förstod du väl redan. Vill också gå på sexfest med snygga människor så känner du till något så bjud gärna med mig! Puss å kram!

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *