Jag vill leka doktor med dig

Hon vill spela rollen som läkare under sexdejter

Jag är en kvinna i Uppsala som älskar att spela rollen som läkare under mina sexdejter. För mig är det spännande att leka med tanken på att jag är en riktig läkare som undersöker och behandlar mina patienter på ett erotiskt sätt. Jag gillar att ha kontrollen över situationen och att utforska mina partner på ett intimt sätt. Jag vet att det inte är något som passar alla, men för de som gillar det kan det vara otroligt upphetsande och erotiskt.

Jag är mycket erfaren när det kommer till att ge prostatamassage, och jag tycker att det är en av de mest intima och sensuella sakerna jag kan göra med min partner. Det är en unik form av sexuell stimulering som är mycket intensiv och kan leda till en mycket intensiv orgasm. För mig är det en av de mest erotiska och intima sakerna jag kan göra med min partner, och jag är alltid glad när jag får chansen att ge det till någon.

Jag är också mycket öppen för analsex och har inga problem med att ha min rumpa fylld av en stor, styv kuk. Det är en av mina favoritsaker i sängen och jag älskar att känna hur min partner tränger in i mig bakifrån. Det är en mycket intensiv och intim upplevelse, och jag njuter verkligen av varje ögonblick.

När jag träffar en partner för ett rollspel som läkare, tar jag alltid på mig mina vita läkarrockar och andra läkarutrustning som krävs för att skapa en autentisk miljö. Jag vill att min partner ska känna sig som om han verkligen är på en läkarmottagning, så jag försöker alltid att skapa en autentisk miljö som får honom att känna sig bekväm och avslappnad.

Så om du är intresserad av att ha en erotisk upplevelse med en riktig läkare, är jag den perfekta personen för dig. Jag är mycket erfaren och vet hur man ger prostatamassage och andra intima former av sexuell stimulering. Jag är också öppen för analsex och andra kinky aktiviteter, så om du är intresserad av att utforska din sexualitet på ett djupare sätt, så hör av dig till mig. Jag är alltid redo och villig att möta nya människor och utforska nya saker tillsammans med dem.

Bli medlem och kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *