Finns någon kille för mig?

Finns någon kille för mig?

Göteborg!
Visst får man inga svar om man inte frågar? Jag är en tjej som frågar om det inte finns någon kille för mig. Visst kan man få napp på krogen, men hur kul är det att vakna varje helg med någon man trodde var drömprinsen men som bara var en snabbskjutande egoist som alla andra karlar… Jag testar att annonsera. Är 28 år, ser väl OK ut, har bra jobb i centrala Göteborg och vill gärna träffa en generös man med gott självförtroende och någorlunda utseende. Jag gillar att gå på dejt, gå ut och äta och kanske bio och kanske… Ja, använd fantasin själv och hör av dig. Jag vill gärna i alla fall. Bara så att du vet.

Bli medlem och kontakta mig

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *